Eyka Twin

FollowDashboard


sahabat sejati
Wednesday, 7 March 2012 ? 0 Ultraman ?

heyy u all , da lme aq tkk update blog kann :D (padahal smlm bru post haha .) haa aq mau story mory bersama u all yg aq telah kehilangan sahabat sejati .. :'( agk perit gak tok hadapi rintangan yg aq alami :') tpy aq tetap kuat dan tabah ..'' putus cinta sering di dengari ''tetapi  ''putus kawan tidak sering di dengari '' .

                                                                      
 haa nmpk pic kt ats tu ? itu laa budak nyer ! aq telah kehilangan dia .. dah byk kenangan aq dgn dia ..kiteorg dlu 1 skola rendah , tpy naik skola menengah form 3 baru rapat itu pun di sbb kn 1 kelas :D time form 3  aq suka sgt berkawan dgn dia .. kiteorg slalu share problem  n bagi hadiah untk wt kenangan ..aq masih smpn lg hadiah 2..then naik form 4 kiteorg pisah kelas .. dia sme kelas nan adk aq .. lme2 dyorg gadoh then aq pun gadoh gak nan dy coz aq bg dy pegang hencet aq dan aq pegang hencet dy gak then dy pulang hencet aq dgn batery yg kembung . so aq mntk ganti rugi nan dy tpy dy tkk nk bg n tkk nk ngaku yg dy yg bwt batery 2 cmpy kembung ! 2 bru ckit then dy pi mgadu kt cikgu . ap lgy aq terpaksa jmpe ckgu disiplin . first time aq jmpe ckgu psl gdoh ny .. then dy ngs time dpn ckgu ! seriusly mcm budak tkk matang ! tkk tahu malu kann ! ngs mcm kne belasah jek ! then dy cerita kt ckgu dan buruk2 kann aq tpy dy ad menipu ckgu . tkk pe aq diam kann jek ! allah 2 ada dan maha melihat ! huh ! lgy hot nan kw ! kuat ngadu kann :) biasa laa ank bongsu so gedik mcty lebih kann ..


aq beri dy tempoh utk byr dahulu bru dy dpt hencet dy dri aq , tpy boleh plak dy ngadu kt ayh dy dan ugut aq if aq tkk bg hencet dy , dy akn soh ayh dy dtg uma aq !(padahal ayh dy tkk twu yg dy pkai hencet) haha tkot gila doe ! skit pun tkk kencang laa wei ! jgn harap aq percaya kt penipu mcm kw ny ! sbb aq bukan knl kw 1 ary tpy dah 1 tahun doe ! kaki kencing ! aq masih tkk puas aty nan dy then aq pi jmpe ckgu n terang kann segala nyer . dgn izin ckgu , aq mntk dy duit tpy aq soh dy byr ansur2 dan aq kurang kann harga . kwn2 aq semua nyer bising coz aq kurang kann harga . tkk pela aq masih ada hati nurani ! tkk kisah laa kw nk ckp or bwt ap pun ! bkn aq dpt dosa kann ! aq rse kesal sgt nan prangai dy yg tkk matang tu ! gedik melebih wlw pun dah ada pkwe ! haa kann mulut aq dah jht coz bgthu rahsia kw !(rahsia ke?) ny mkn nyer ! dammmnn !

Tapy kw jgn risau laa , aq janji takk kan bocor kan rahisa kau  , aku masih sediyh lagy sebabb kehilangan kau , tpy kw tkk pernah nk mengerti aq dan kw tkk knn faham ERTI KAWAN SEJATI ! tkk pe aq halal knn ap yg pernah aq beri kt kw , tpy aq tkk faham knpe kw sanggup bwt aq begini ?  tkk pela kawan mybe persahabatan kitew sampai disini sajeee .aq doakan kw semoge bahagia . kenangan kitew akan aq simpan sampai matiiii sebab hati aq masih susah nk lupa kann kw wlw pun kw dah byk bwt jahat kt aq ! . its okey kwn !

okey tgn aq pun dah pnt dan aq mahu study coz eck exam MT . so kne bwt latihan byk2 . smpi di sni sje luahan hati aq , aq ckp serius dengan kw .aq tkk penah nk sesuka hati nk tulis yg tadi tuu . tpy up to u nk pcye or tkk ! coz aq tkk kisah ! okey byeeee .

Labels:



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post

====>>>♥♥♥♥songs love♥♥♥♥<<<====