Eyka Twin

FollowDashboard


~ sedihh sangat ~
Thursday, 10 May 2012 ? 0 Ultraman ?
entry kali ny aq nakk story about my friend . geng menyol aq dah berkurangan sekarang ny . kawan yang aku sayangg dah pindah sekolah & rumah . tapi dy takk beritahu aq pun . sebab sejak pertandingan kawat . dy kadet polis , aq kadet remaja . then sejak dari tu rehat pun dah takk sama         . tegur pun macam dah nakk takk nakk . then tiba-2 je aq dengar dy dah pindah . aq pun takk tahu kenapa dy pindah . aq tanya dengan ibu dy ,tapi takk nakk cakap pun . aq kecewa dengan dy . aq sayangg dy . aq rindu kann dy  :'( . aq hope dy sihat & pandai jaga diri . kalau boleh aq nakk jumpa dy buat kali terakhir . aq sedih & kecewa tiada siapa pun tahu . selama ny aq pendam kann je . aq takk kann lupakann kenangan aq & dia . akan ku kenang mu di dalam doa ku . aq hope dy bahagia & berjaya di dalam hidup nyer . amin ~ pic kt bawah ny kenangan aq dengan kengkawan lain & kenangan aq bersama si dy . aq hope dy takk lupakann kembar & twin yg dy selalu panggil aq & adk aq !  ~loveu4ever ~
















aq hope dy akan datang jumpa aq or call or text aq pun dah okeyy ! aq sentiasa menyayangi ~ ! puteri siti nurhana !~

Labels:



Thanks for reading :)




Older Post

====>>>♥♥♥♥songs love♥♥♥♥<<<====