Eyka Twin

FollowDashboard


~ sedihh sangat ~
Thursday, 10 May 2012 ? 0 Ultraman ?
entry kali ny aq nakk story about my friend . geng menyol aq dah berkurangan sekarang ny . kawan yang aku sayangg dah pindah sekolah & rumah . tapi dy takk beritahu aq pun . sebab sejak pertandingan kawat . dy kadet polis , aq kadet remaja . then sejak dari tu rehat pun dah takk sama         . tegur pun macam dah nakk takk nakk . then tiba-2 je aq dengar dy dah pindah . aq pun takk tahu kenapa dy pindah . aq tanya dengan ibu dy ,tapi takk nakk cakap pun . aq kecewa dengan dy . aq sayangg dy . aq rindu kann dy  :'( . aq hope dy sihat & pandai jaga diri . kalau boleh aq nakk jumpa dy buat kali terakhir . aq sedih & kecewa tiada siapa pun tahu . selama ny aq pendam kann je . aq takk kann lupakann kenangan aq & dia . akan ku kenang mu di dalam doa ku . aq hope dy bahagia & berjaya di dalam hidup nyer . amin ~ pic kt bawah ny kenangan aq dengan kengkawan lain & kenangan aq bersama si dy . aq hope dy takk lupakann kembar & twin yg dy selalu panggil aq & adk aq !  ~loveu4ever ~
















aq hope dy akan datang jumpa aq or call or text aq pun dah okeyy ! aq sentiasa menyayangi ~ ! puteri siti nurhana !~

Labels:



Thanks for reading :)


cinta telah berakhir !
Tuesday, 24 April 2012 ? 0 Ultraman ?


assalamualaikum Pictures, Images and Photos
haa nampak takk lagu kt atas nie ? so aq tuju kann untuk seseorang ! aq harap kw pahami erti lirik lagu nie ! . aq mahu single now ! aq takk mahu pelajaran aq terabai di sebab kann cinta ! lagy pun cinta bukan penting ! ilmu lagy penting ! . jgn berharap sgt aq jdy milik kw semula kerana pintu hati aq telah tertutup semula . aq takk nakk sakit kann hati kw dan aq takk ada niat pun tapi aq terpaksa kerana aq harus tentu kann masa depan aq ! aq mahu cuba untuk jadi anak yg berguna . aq takk nakk hancur kann masa depan aq . aq harap kw pahami ! aq akan cuba untuk jadi yg terbaik selagi aq mampu ! . kitew jadi kawan baik ye sygg . tapi aq takk nakk kw benci aq ! aq mahu kw ubah perangai kw ! hope kw pandai jage diri ! sentiasa mengingati kw ! kenangan terindah akan ku kenang sampai mati ! .

Labels:



Thanks for reading :)


berwajah baru
Thursday, 22 March 2012 ? 0 Ultraman ?
assalamualaikum Pictures, Images and Photos
heyy semua , kali ni sy nk tulis entry psl blog sy sudah berwajah baru :D haa cantik tkk ? tpy sy rasa simple jep :D yelah sy bukan reti nk edit-II blog ny .. btw sy suka sgt dengan lagu blog ny :D . sy hope korang follow lha blog yg tkk bpe cun ny ye ? . and tolong tinggal kann link anda di cbox. nty sy follow back korang . okeyy sampai di sini saja entry sy kali ini :D hope korang terhibur :D .okeyy sy tuju kann lirik lagu di bawah ny untuk orang yg sy paling sayangi :D


 
Vierra - Kesepian lyrics

dimana kamu dimana, di sini, bukan
kemana kamu kemana, ke sini, bukan
katanya pergi sebentar, ternyata lama
tahukah aku sendiri menunggu kamu

reff:
jangan kau pergi lagi
aku tak mau sendiri
temani aku tuk sebentar saja
agar aku tak kesepian

katanya pergi sebentar, ternyata lama
tahukah aku sendiri menunggu kamu

reff2:
jangan janji-janji terus
aku tak mau kau bohong
temani aku tuk sebentar saja
agar aku tak kesepian

repeat reff 


Labels:



Thanks for reading :)


sahabat sejati
Wednesday, 7 March 2012 ? 0 Ultraman ?

heyy u all , da lme aq tkk update blog kann :D (padahal smlm bru post haha .) haa aq mau story mory bersama u all yg aq telah kehilangan sahabat sejati .. :'( agk perit gak tok hadapi rintangan yg aq alami :') tpy aq tetap kuat dan tabah ..'' putus cinta sering di dengari ''tetapi  ''putus kawan tidak sering di dengari '' .

                                                                      
 haa nmpk pic kt ats tu ? itu laa budak nyer ! aq telah kehilangan dia .. dah byk kenangan aq dgn dia ..kiteorg dlu 1 skola rendah , tpy naik skola menengah form 3 baru rapat itu pun di sbb kn 1 kelas :D time form 3  aq suka sgt berkawan dgn dia .. kiteorg slalu share problem  n bagi hadiah untk wt kenangan ..aq masih smpn lg hadiah 2..then naik form 4 kiteorg pisah kelas .. dia sme kelas nan adk aq .. lme2 dyorg gadoh then aq pun gadoh gak nan dy coz aq bg dy pegang hencet aq dan aq pegang hencet dy gak then dy pulang hencet aq dgn batery yg kembung . so aq mntk ganti rugi nan dy tpy dy tkk nk bg n tkk nk ngaku yg dy yg bwt batery 2 cmpy kembung ! 2 bru ckit then dy pi mgadu kt cikgu . ap lgy aq terpaksa jmpe ckgu disiplin . first time aq jmpe ckgu psl gdoh ny .. then dy ngs time dpn ckgu ! seriusly mcm budak tkk matang ! tkk tahu malu kann ! ngs mcm kne belasah jek ! then dy cerita kt ckgu dan buruk2 kann aq tpy dy ad menipu ckgu . tkk pe aq diam kann jek ! allah 2 ada dan maha melihat ! huh ! lgy hot nan kw ! kuat ngadu kann :) biasa laa ank bongsu so gedik mcty lebih kann ..


aq beri dy tempoh utk byr dahulu bru dy dpt hencet dy dri aq , tpy boleh plak dy ngadu kt ayh dy dan ugut aq if aq tkk bg hencet dy , dy akn soh ayh dy dtg uma aq !(padahal ayh dy tkk twu yg dy pkai hencet) haha tkot gila doe ! skit pun tkk kencang laa wei ! jgn harap aq percaya kt penipu mcm kw ny ! sbb aq bukan knl kw 1 ary tpy dah 1 tahun doe ! kaki kencing ! aq masih tkk puas aty nan dy then aq pi jmpe ckgu n terang kann segala nyer . dgn izin ckgu , aq mntk dy duit tpy aq soh dy byr ansur2 dan aq kurang kann harga . kwn2 aq semua nyer bising coz aq kurang kann harga . tkk pela aq masih ada hati nurani ! tkk kisah laa kw nk ckp or bwt ap pun ! bkn aq dpt dosa kann ! aq rse kesal sgt nan prangai dy yg tkk matang tu ! gedik melebih wlw pun dah ada pkwe ! haa kann mulut aq dah jht coz bgthu rahsia kw !(rahsia ke?) ny mkn nyer ! dammmnn !

Tapy kw jgn risau laa , aq janji takk kan bocor kan rahisa kau  , aku masih sediyh lagy sebabb kehilangan kau , tpy kw tkk pernah nk mengerti aq dan kw tkk knn faham ERTI KAWAN SEJATI ! tkk pe aq halal knn ap yg pernah aq beri kt kw , tpy aq tkk faham knpe kw sanggup bwt aq begini ?  tkk pela kawan mybe persahabatan kitew sampai disini sajeee .aq doakan kw semoge bahagia . kenangan kitew akan aq simpan sampai matiiii sebab hati aq masih susah nk lupa kann kw wlw pun kw dah byk bwt jahat kt aq ! . its okey kwn !

okey tgn aq pun dah pnt dan aq mahu study coz eck exam MT . so kne bwt latihan byk2 . smpi di sni sje luahan hati aq , aq ckp serius dengan kw .aq tkk penah nk sesuka hati nk tulis yg tadi tuu . tpy up to u nk pcye or tkk ! coz aq tkk kisah ! okey byeeee .

Labels:



Thanks for reading :)


kenangan 2011 di batu pahat
Tuesday, 6 March 2012 ? 0 Ultraman ?


hy u all .. aq tgah bosan dan tkk de mood .. nk hibur kann hati sendir . aq update blog .. aq nk story mory tentang rombongan sekolah pada taon lps habis exam pmr ! :D

kenangan yg terindah sgt time ny.. best gler ! aq rse mcm nk putar knn waktu balik je .. tpy apakan daya tkk boleh kann :D tkk pela tpy aq tetap akan kenang cmpy bile2 ...

haa ni pic kwn cina aq di dlm kelas time form 3 .. rapat jugak laa ..haa pic aq yg kt blakg tuu .. tkk npk sgt pun .
 haa ny kt kolej .. haa rmai kann ? sbb 2 buah sekolah ada kt dlm ny .. terjumpa musuh adk aq plak  .. skola dak 2 pun dtg sni gak ! tkk boleh blah ! 
 perpustakaan dkt kolej .
  bengkel .
 haa nmpk sedikit muka musuh tu .. kt blakang sblh kiri .

 haha nmpk aq sebelah jek ..
 kt luar bengkel .


dari bengkel menuju ke enth laa ek .. lpe sudaa... :D
 
 dengar syarahan ..                                                   di dlm perpustakaan tingkat 2 .

  dalam bas menuju ke tropical village ..

 haa ny plak pic kt tropical village .. paling best kt cniy ! :D tkk dpt lpe kn kenangan bersama ..

 hornbill
 cantik kann permandangan di sini ... i like it :D
 ain sedang berjalan .
 ipin .
 ipin sedang berperang . haha ..
 2 orang kanak-kanak . haha jgn mrah just kidding :d



 apis .




haa bwh ny pic aq dan kwn2 :D








best cgt time ny .. kenangan lalu aq tkk knn lpe kn .. syg korg sgt2 ! :D <3 hope ite  kekal kwn ye korg ! <3
cmpy di sni sje , tgn , jejari pun daa letih .. time to study .. eck exam so aq kne bace bku ..aq hope eck aq dpt jwb nan tenang .. dan semoga aku berjaya ! :D aminnnn ...  k bye u all .. tk cre . slm .

Labels:



Thanks for reading :)




Older Post

====>>>♥♥♥♥songs love♥♥♥♥<<<====